Американският президент Доналд Тръмп разкритикува Демократическата партия, като нарече опитите

...
Американският президент Доналд Тръмп разкритикува Демократическата партия, като нарече опитите
Коментари Харесай

Тръмп нарече опитите за импийчмънт срещу него непатриотични

Американският президент Доналд Тръмп разкритикува Демократическата партия, като назова опитите ѝ да стартира процедура за импийчмънт против него " непатриотични " и сподели, че те не приказват добре за страната, съобщи Асошиейтед прес.

Тръмп, който разяснява въпроса на конференция в Лондон с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг преди срещата на върха на алианса, разкритикува демократите за това, че провеждат чувания за импийчмънт, до момента в който той е в чужбина.

Правната комисия на Камарата на представителите насрочи чуване за конституционните учредения за вероятен импийчмънт на Тръмп за на следващия ден, когато приключва двудневната юбилейна среща на НАТО.

" Смятам, че е доста непатриотично от страна на демократите да провеждат това зрелище, сподели Тръмп и добави: " Считам, че това не приказва добре за страната ".

Тръмп не единственият, който се оплаква. Държавният секретар Майк Помпейо и съветниците в Белия дом Пат Чиполоне и Келиан Конуей също показаха неодобрение от момента, в който са планувани чуванията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР