Американският президент Доналд Тръмп призна, че срещата му със севернокорейския

...
Американският президент Доналд Тръмп призна, че срещата му със севернокорейския
Коментари Харесай

Срещата между Тръмп и Ким Чен-ун е под въпрос

Американският президент Доналд Тръмп призна, че срещата му със севернокорейския водач Ким Чен-ун е под въпрос. Той упреква Китай за смяната на тона на Северна Корея, предават международните осведомителни организации.

Историческата среща сред американския президент Доналд Тръмп и севернокорейския водач Ким Чен-ун е планувана за 12 юни в Сингапур. Миналата седмица Северна Корея промени тона си и заплаши да се отдръпна от срещата.

“Има дребна възможност да не се получи “, съобщи Доналд Тръмп, само че въпреки всичко позволи, че е допустимо срещата да се провали.

Той даде образец с опита си като предприемач, който го е научил, че от време на време сигурни покупко-продажби се провалят, а различен път привидно невъзможни покупко-продажби стават вероятни освен това елементарно.

“Това не значи, че изобщо няма да се случи (срещата), само че може да не стане на 12 юни “, добави Тръмп.

Той още веднъж упрекна Китай в интервенция в дипломатическите работи на Северна Корея, като сподели, че Китай е отговорен за новия по-остър звук на Пхенян след срещата сред Ким Чен-ун и китайския президент Си Дзинпин по-рано през май.

“Мисля,че тонът се промени след тази среща и не бих споделил, че съм удовлетворен от това “, сподели Тръмп.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР