Американският президент Доналд Тръмп предупреди военните във Венецуела да приемат

...
Американският президент Доналд Тръмп предупреди военните във Венецуела да приемат
Коментари Харесай

Тръмп почна да заплашва военните във Венецуела, които подкрепят Мадуро

Американският президент Доналд Тръмп предизвести военните във Венецуела да одобряват предлагането за прошка от страна на водача на опозицията Хуан Гуайдо или да се приготвят да " изгубят всичко ", заяви БГНЕС по информация на Агенция Франс Прес.
" Днес имам обръщение за всеки, който оказва помощ на Мадуро да се задържи. Очите на целия свят са ориентирани към вас през днешния ден. Всеки ден и за в бъдеще “, съобщи Тръмп пред свои последователи в Маями.
" Не можете да се скриете от избора, пред който сте изправени. Можете да изберете да приемете великодушното предложение на Гуайдо за прошка, с цел да живеете живота си в мир дружно със фамилиите и сънародниците си ", продължи американският президент.
" Или може да изберете втория път – да продължите да подкрепяте Мадуро. Ако изберете този път, няма да намерите несъмнено леговище, няма да има елементарен излаз или какъвто и да било излаз. Ще изгубите всичко ", добави Тръмп.
Мадуро не закъсня да отвърне и да разгласи речта на американския президент за " нацистка ". " В съвсем нацистки жанр Доналд Тръмп сложи под въпрос правото на Венецуела да изповядва правилата на човешкия социализъм ", сподели Николас Мадуро.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР