Американският президент Доналд Тръмп предприе нова подигравателна атака срещу Джон

...
Американският президент Доналд Тръмп предприе нова подигравателна атака срещу Джон
Коментари Харесай

Тръмп нападна Джон Маккейн, след като вдовицата му подкрепи Байдън

Американският президент Доналд Тръмп предприе нова подигравателна офанзива против Джон Маккейн, републиканския сенатор, който умря през 2018 година, откакто вдовицата на Маккейн поддържа Джо Байдън на изборите, осведоми " Франс прес ".

В изключително нападателна обява в " Туитър " Тръмп за следващ път разкритикува Джон Маккейн, който беше един от дребното в Републиканската партия, който намерено го подлагаше на критика остро.

" Почти не я познавам Синди Маккейн, като се изключи че я бях присъединил в комисия по молба на брачна половинка ѝ ", написа той в профила с в обществената мрежа.

" Джо Байдън беше галеното куче на Джон Маккейн ", написа той за съперника си от Демократическата партия на президентските избори на 3 ноември.

Заклеймявайки " неприятните решения за безкрайни войни ", Тръмп акцентира, че в никакъв случай не е бил " почитател на Джон " Маккейн.

" Синди може да има Спящия Джо! ", заключи президентът на Съединени американски щати.

Подкрепата на Синди Маккейн за Байдън, оповестена през вчерашния ден, е спънка за Тръмп, който е изправен пред огромно предизвикателство на изборите и се хвали, че цялата Републиканска партия е зад тила му.

Вдовицата на някогашния сенатор написа в туитър: " Да, ние сме републиканци, само че най-много американците. В тази конкуренция има единствено един претендент, който отстоява нашите полезности като нация, и това е @ JoeBiden. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР