Американският президент Доналд Тръмп предлага промени в законите за предоставяне

...
Американският президент Доналд Тръмп предлага промени в законите за предоставяне
Коментари Харесай

Керванът с мигранти продължи пътя си към САЩ

Американският президент Доналд Тръмп предлага промени в законите за даване на леговище, с цел да се изключат мигрантите без документи. Междувременно керванът с мигранти продължава пътя си към Съединените щати след къса отмора.

 © Българска телеграфна агенция
Първата колона мигранти възобнови напредването си в Мексико към Съединените щати, поемайки по рисков маршрут през регион, където работи проведената престъпност. В колоната има към 4000 мигранти, които във вторник стопираха за отмора в град Хучитан в южния мексикански щат Оахака. Те потеглиха от Хондурас на 13 октомври, а сега се намират на към 1400 км от Съединени американски щати.
Ектор Денис, мигрант от Хондурас: Вървим постепенно, с мир, не сме нападателни. Единственото, което желаеме е да работим и да имаме по-добър живот от този в Хондурас. Там няма нищо. Президент Тръмп, пуснете ни!
Малко по на юг втора колона от към 2000 централноамериканци продължава придвижването си в щата Чиапас на границата с Гватемала.

Американският президент Доналд Тръмп обаче назовава кервана с мигранти " настъпление ". И даде обещание другата седмица да издаде нов декрет за мигрантите и да промени наредбите. Сега американският закон за имиграцията планува, че всеки преселник може да изиска леговище, без значение дали я влезнал в страна през формален пункт.

Доналд Тръмп, президент на Съединени американски щати: Искаме хората да идват в нашата страна, само че да го вършат законно и по заслуги.
Тръмп стартира тази седмица да разполага бойци в региони покрай границата с Мексико и сподели, че може да изпрати общо до 15 000 бойци.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР