Американският президент Доналд Тръмп постави оценка "шест плюс" за своята

...
Американският президент Доналд Тръмп постави оценка "шест плюс" за своята
Коментари Харесай

Тръмп си постави оценка 6 плюс на управлението

Американският президент Доналд Тръмп сложи оценка "шест плюс " за своята активност като държавен глава за съвсем двете години, откогато е на власт. Това съобщи ТАСС, като цитира интверю на Тръмп за телевизия "Фокс нюз ".

Тръмп съобщи, че "върши отлична работа " като президент, и даде за образец мощния растеж на американската стопанска система и напредъка в уреждането на обстановката на Корейския полуостров.

Американският президент изрази страдание във връзка решението си да не посети Арлингтънското национално гробище във Вашингтон в Деня на ветераните.
"Бях изключително ангажиран поради телефонни диалози ", изясни Тръмп, който беше неодобрен, че е нарушил традицията и не е поднесъл венец на Гроба на незнайния боец, както са правили неговите прародители на този ден.

Американският президент Доналд Тръмп разгласи, че ще има нови промени в неговия екип, като в същото време увери, че Белият дом работи като "добре смазана машина ", съобщи Франс прес.

"Имам поради три, четири или пет поста. Но може би най-после ще са единствено два поста ", сподели Тръмп в изявление за "Фокс нюз " във връзка вероятния брой промени в администрацията си, представен от БНР.

В изявлението стана дума и за обсъжданите от известно време възможни смени на началника на канцеларията на Белия дом Джон Кели и министъра по вътрешната сигурност Кирстен Нилсен.

По отношение на Кели Тръмп сподели: "някои неща, които той прави, ми харесват, само че има неща, които не им харесват ", след което добави: "В даден миг той ще изиска да се заеме с друго нещо ".

Относно Нилсен Тръмп загатна, че тя в действителност може би прекарва последните си дни в неговата администрация. Той сподели, че доста я почита, само че в същото време я укори, че ѝ липсва неотстъпчивост по имиграционния въпрос с думите "Бих желал тя да е доста по-твърда на границата (с Мексико) ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР