Американският президент Доналд Тръмп побеснял след подигравките на канадския премиер

...
Американският президент Доналд Тръмп побеснял след подигравките на канадския премиер
Коментари Харесай

Тръмп побеснял заради шеги на Макрон и Трюдо

Американският президент Доналд Тръмп буен след подигравките на канадския министър председател Джъстин Трюдо и президента на Франция Еманюел Макрон, написа " Дейли бийст ", базирайки се на три източника.

По време на срещата на върха на НАТО в Лондон, съответно на банкет в Бъкингамския замък, Трюдо и Макрон се пошегуваха с спонтанните конференции на американския водач.

Чувствителният Тръмп обаче нападнал сътрудниците си по време на среща при закрити врата в Белия дом с повече от дузина посланици в Организация на обединените нации. Той неведнъж охулил канадския министър председател и нарекъл френския президент " скучен " и " малък ", съгласно източник, който е участвал на срещата. Американският водач също разкритикувал Макрон за това, че не е направил задоволително на последните договаряния за Иран.

Медиите са били позволени в залата при започване на срещата. Тогава посланиците благодарили на президента за поканата в Белия дом и подчертали интереса си да работя със Съединени американски щати в областта на търговията, външната политика и националната сигурност. Посланиците били от Франция, Германия, Англия, Полша, ЮАР, Русия и Китай.

След като медиите били изведени от залата, Тръмп нападнал Макрон и Трюдо.

Друг източник разкри, че мненията на президента на Съединени американски щати сложили посланиците във " очевидно стеснение ", изключително чиито водачи са взели участие в диалога по адрес на Тръмп. Канадският дипломат в Организация на обединените нации не е бил на срещата в Белия дом.

Белият дом не е коментирал историята на " Дейли бийст ", само че върховен представител на американската администрация нито удостовери, нито отхвърли информацията. Представителят сподели още, че Тръмп има положителни връзки с Трюдо и Макрон.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР