Американският президент Доналд Тръмп отправи призив към Америка „да се

...
Американският президент Доналд Тръмп отправи призив към Америка „да се
Коментари Харесай

Тръмп: В Москва си умират от смях!

Американският президент Доналд Тръмп насочи апел към Америка „ да се разсъни “. В Туитър президентът написа, че в Москва си „ умират от смях “ поради протичащото се на американската политическа сцена.

„ Ако задачата на Русия е била да сътвори раздори и безпорядък в Щатите, то с всички чувания в комисии, следствия и партийна ненавист, руснаците са съумели. Дори са съумели да надскочат и най-смелите си фантазии “, написа Доналд Тръмп от профила си в обществените мрежи.

„ В Москва си умират от смях. Америка, разсъни се! “, приключи президентът. След президентските избори през 2016 година службите започнаха огромно следствие за външна интервенция. Американците упрекнаха Кремъл, че стои зад хакерски офанзиви, целящи да подкопаят демократичния развой в Съединени американски щати.

Доналд Тръмп съобщи, че демократите употребяват съветската карта, с цел да оправдаят по този метод загубата си на изборите. Републиканецът победи Хилъри Клинтън. Русия изрично отхвърля да се е месила в изборите за президент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР