Американският президент Доналд Тръмп отново заяви, че изборите в САЩ

...
Американският президент Доналд Тръмп отново заяви, че изборите в САЩ
Коментари Харесай

Тръмп: Това бяха 100% фалшифицирани избори


Американският президент Доналд Тръмп още веднъж съобщи, че избори те в Съединени американски щати са били " фалшифицирани ", базирайки се на негов хипотетичен достъп до наново броене на гласове , като в това време той сложи под въпрос дали е допустимо неговият конкурент Джо Байдън да е получи поддръжка на 80 милиона гласоподаватели.

" Току-що видях табулациите на гласове те. НЯМА НАЧИН Байдън да е получил 80 000 000 гласа!!! Това бяха 100% ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЗБОРИ ", написа той в Туитър точно на Деня на благодарността, съобщи БНР.

Паралелната табулация на гласуванията е методология за наблюдаване на избори , която нормално се основава на представителна инцидентна извадка от изборни секции и се употребява за самостоятелна инспекция (или оспорване) на резултатите от избори те.

Вчера Доналд Тръмп непосредствено прикани за анулация на изборните резултати заради " машинация ". Той сподели, че резултатът от " лъжливите " президентски избори би трябвало да бъде анулиран от арбитър, който да изслуша " вярно " жалбите на неговия избирателен щаб.

Изборите в действителност бяха изгубени от демократите във " всички оспорвани щати с доста ", съобщи Тръмп в сряда посредством телефонно позвъняване по време на чуването на сенатори републиканци в Пенсилвания по обвиняванията за нередности на избори те в целия щат. Той също по този начин твърди, че " най-високопоставените политици " са го поздравили за " огромната " му победа в изборната нощ, след което " започнаха на всички места да се изсипват бюлетини и да се  случват ужасни неща ".

Изборите бяха " подправени " и позорни за Съединени американски щати, съобщи през вчерашния ден Тръмп, като още веднъж упрекна Dominion Voting Systems за хипотетичното присъединяване на компанията в " изборна машинация ". Dominion Voting Systems е компания, която продава хардуер и програмен продукт за електронно гласоподаване, в това число машини за гласоподаване и табулатори, в Съединени американски щати и Канада.

Настоящият президент акцентира, че е спечелил 74 милиона гласа, което е " повече от Роналд Рейгън, когато завоюва президентските избори в 49 американски щати ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР