Американският президент Доналд Тръмп отново защити употребата на хидроксихлорохин като

...
Американският президент Доналд Тръмп отново защити употребата на хидроксихлорохин като
Коментари Харесай

Тръмп пусна видео с абсурден експерт колко е полезен хидроксихлорохинът за COVID-19

Американският президент Доналд Тръмп още веднъж отбрани използването на хидроксихлорохин като средство против COVID-19, като по този метод опонира на своите лични медицински специалисти, разяснява BBC.
Досега няма научно доказателство, че лекарството срещу малария въздейства на новия ковид в забележителна степен, а Американската организация по храните и медикаментите предизвести, че то би могло да провокира сърдечно-съдови проблеми при неправилна приложимост и анулира незабавното позволение за приложимост на препарата, което издаде по-рано. На всичкото от горната страна Twitter блокира най-възрастния наследник на Тръмп, откакто разгласява видео, рекламиращо хидроксихлорохина.
" Мога да кажа от моя позиция и на база доста четене и познание, че хидроксихлорокинът има доста положително въздействие при ранното развиване на COVID-19. Като препоръчам нещо, най-вероятно ще кажат – не го ползвайте ", съобщи Тръмп в Белия дом.
И Тръмп, и синът му Доналд-младши пуснаха в обществените мрежи видео за изгодата от хидроксихлорохина, а Twitter и Фейсбук го стопираха, само че не и преди да го видят 17 млн. консуматори. Във видеото лекари, наричащи се " Американски медици на първа линия ", настояват, че сполучливо излекували 350 души от COVID-19 с хидроксихлорохин, на събитие, проведено от група, която набира финансиране за Тръмп. Доктор Стела Имануел, която приказва във видеото, е твърдяла в предишното, че държавното управление е под въздействието на " влечуги ", визирайки извънземни. А Доналд-младши получи възбрана да разгласява в Twitter за 12 часа.
Още: " СЗО прекратява тестванията на хидроксихлорохин като лекарство против ковид "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР