Американският президент Доналд Тръмп отново отхвърли отправените му наскоро обвинения

...
Американският президент Доналд Тръмп отново отхвърли отправените му наскоро обвинения
Коментари Харесай

Тръмп към поредната жена, обвиняваща го в сексуален тормоз: Не си мой тип

Американският президент Доналд Тръмп още веднъж отхвърли отправените му неотдавна обвинявания в полово посягане, съобщи БГНЕС.
Колумнистката в списания Елън Джийн Каръл упрекна милиардера, че ѝ налетял в съблекалнята на магазин за облекла в средата на 90-те години на XX век.
" Ще го кажа с огромно почитание: Първо, тя не е моя вид. Второ, нищо такова не се е случвало. Нищо такова, ОК? ", сподели Тръмп в изявление. Президентът на Съединени американски щати добави, че Каръл " безусловно лъже " и добави, че " не знае нищо за тази жена ".
Обвиненията на Каръл ще бъдат оповестени в книга, която тя издава. Колумнистката стана 16-та жена, обвинила Доналд Тръмп в полово посягане, преди да стане президент.
Според историята на Каръл, Доналд Тръмп завързал диалог в магазин Bergdorf Goodman в Ню Йорк и я попитал за съвет какво долни дрехи да купи за неназована жена. След това ѝ налетял в съблекалнята на магазина, скъсал чорапогащите ѝ и пробвал да я насили. Каръл сподели, че не отишла в полицията, тъй като била уплашена от възможните последици заради известността на Тръмп като магнат.
" С всички други 15 дами е същото. Той отхвърля, увърта и заплашва ", сподели Каръл по CNN.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР