Американският президент Доналд Тръмп отново критикува кмета на Лондон Садик

...
Американският президент Доналд Тръмп отново критикува кмета на Лондон Садик
Коментари Харесай

Тръмп атакува Хан: кметът на Лондон е национален позор

Американският президент Доналд Тръмп още веднъж подлага на критика кмета на Лондон Садик Хан, наричайки го " народен срам ", който унищожава столицата на Англия.

He is a national disgrace who is destroying the City of London! https://t.co/l3qcUS17jh
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 15, 2019
Неговите мнения последваха пет престъпни набези в английската столица за по-малко от 24 часа, които оставиха три натрупа и трима ранени.
Лидерът на лейбъристите Джереми Корбин написа в Туитър, че е " безусловно извънредно " господин Тръмп да употребява " нещастието на убитите хора, с цел да нападна кмета ".
Съобщенията на президента Тръмп са разследване на продължителна омраза сред него и Хан.
В отговор на враждебните известия на американския президент, представителят на Садик Хан сподели, че в мислите си кметът е със фамилиите на жертвите и той " няма да губи времето си да дава отговор на този тип постинги в Туитър. ”
Кметът се концентрира върху поддръжката на градските общности и " пренапрегнатите " полицейски служби, добави той.
18-годишен мъж беше намушкан до гибел в петък следобяд в Уондсуорт, южен Лондон, а след няколко минути 19-годишен беше убит в Плъмстед, Югоизточен Лондон.
В ранните съботни часове трима мъже бяха намушкани в различен лондонски квартал. Така убийствата в Лондон от началото на тази година станаха 56. През предходната година за същия интервал от време убийствата са били 77, 48 от които са били в следствие от намушквания.
Президентът Тръмп назова кмета на Лондон Хан " леден като камък губещ, който би трябвало да се съсредоточат върху престъпността в Лондон " малко преди да дойде в Станстед преди тридневното си държавно посещаване във Англия по-рано този месец.
На собствен ред кметът на Лондон написа в обществените мрежи, че „ Обединеното кралство не би трябвало да " разпростира аления килим " за господин Тръмп ” по време на неговото посещаване във Англия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР