Американският президент Доналд Тръмп описа срещата си с президента на

...
Американският президент Доналд Тръмп описа срещата си с президента на
Коментари Харесай

Тръмп се похвали на Мей за срещата с Путин

Американският президент Доналд Тръмп разказа срещата си с президента на Русия Владимир Путин като минала „ ужасно “, предава AFP.

Двамата разговаряха съвсем 2 часа, макар че по първична спогодба, срещата трябваше да продължи 30 минути. По време на диалог с английския министър председател Тереза Мей, Доналд Тръмп съобщи, че е имал „ страхотна среща с Владимир Путин през вчерашния ден “.

На специфичен брифинг след първата среща сред Доналд Тръмп и Владимир Путин, съветският външен министър Сергей Лавров назова договарянията сред водачите на двете страна градивни и акцентира, че те са удостоверили желанията им за взаимноизгодни договорености.

" Действително това беше доста продължителна и съответна среща. Моето чувство е, че двамата президенти, водени от националните ползи на своите страни, ще търсят взаимноизгодни договорености, а няма да се пробват да разиграват конфронтационни сюжети и да основават проблеми на равно място”, изясни Лавров, представен от международните организации. Владимир Путин отхвърли пред Доналд Тръмп изказванията, че Русия се е намесвала в президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година Това съобщи от своя страна американският държавен секретар Рекс Тилърсън.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР