Американският президент Доналд Тръмп обяви началото на кампания за намаляване

...
Американският президент Доналд Тръмп обяви началото на кампания за намаляване
Коментари Харесай

От Розовата градина на Белия дом Тръмп поде необичайна кампания

Американският президент Доналд Тръмп разгласи началото на акция за понижаване на цените на медикаментите. Това той направи в Розовата градина на Белия дом.
„ В моята администрация преди всичко слагаме ползите на пациентите. Дадох инструкции на министър Азар да стартира промени, които да смъкват на земята изхвърчалите нагоре цени “, посочи президентът.

По думите му управляващите повече няма да дават бонуси на компании, „ които непрекъснато подвигат цената “ на медикаментите.
" Нашият проект ще постави завършек на нечестните двойни покупко-продажби, позволяващи на медиаторите да употребяват облекчения и отстъпки, които би трябвало да са налични за потребителите и пациентите “, добави Доналд Тръмп.
В словото си той стовари рецензия против медицинския бранш задето тя харчи повече от другите за лобиране на своите ползи: „ Миналата година тези компании похарчиха към 280 милиона $ за лобисти. Всички, които са въвлечени в тази неверна система - производители на медикаменти, застрахователни компании, разпространители, мениджъри във фармацевтиката и доста други, - всички те спомагат за този проблем ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР