Американският президент Доналд Тръмп обяви, че той е стабилно за“

...
Американският президент Доналд Тръмп обяви, че той е стабилно за“
Коментари Харесай

Тръмп е против абортите, но с някои изключения

Американският президент Доналд Тръмп разгласи, че той е „ устойчиво „ за “ живот “, само че също по този начин поддържа някои изключения при бременности, настъпили вследствие на изнасилвания или блудничество. Коментарът му се появи на фона на оповестяването от няколко щата на строги ограничения против абортите.
Американският президент изложи позицията си за аборта -горещ въпрос на изборите през идната година - дни откакто губернаторът на Алабама подписа най-строгия закон на страната, налагащ съвсем цялостна възбрана даже в случаите на обезчестяване и блудничество.
" Както множеството хора знаят, и за тези, които биха желали да знаят, аз съм мощно „ За “ живота “, с три изключения - обезчестяване, блудничество и отбрана на живота на майката - същата позиция като на Роналд Рейгън ", написа Тръмп в Туитър.
Тръмп си обезпечи поддръжката на евангелистите, откакто по време на акцията си през 2016 година даде обещание да назначи във Върховния съд съдии, съперници на аборта..
И в най-висшия правосъден орган на страната бяха назначени двама консервативни магистрати. Сега американските евангелисти се надяват, че съдът ще анулира историческото решение на Съединени американски щати от 1973 година да легализира аборта.
В допълнение към Алабама, законодателите на Мисури тази седмица направиха противозаконни абортите след 8 седмици бременност.
Джорджия, Охайо, Мисисисипи, Кентъки, Айова и Северна Дакота вкараха в деяние закони, забраняващи абортите след момента, в който бъде засечен сърдечен пулс на зародиша.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР