Американският президент Доналд Тръмп обяви, че посланикът на Великобритания в

...
Американският президент Доналд Тръмп обяви, че посланикът на Великобритания в
Коментари Харесай

Тръмп нападна посланика на Великобритания в САЩ за изтеклите телеграми

Американският президент Доналд Тръмп разгласи, че посланикът на Англия в Съединени американски щати " не служи добре на Англия ", отвръщайки след приключването на секретни вътрешни дипломатически телеграми, които обрисуват противен портрет на президента и неговата администрация.

По-рано от английското външно министерство разпоредиха следствие на приключването на телеграмите, написани от английския дипломат в Съединени американски щати Ким Даръч, в които Белият дом на Тръмп е разказан като " извънредно неработещ " и " некадърен ".
 Британският дипломат в Съединени американски щати дефинира администрацията на Тръмп като
Британският дипломат в Съединени американски щати дефинира администрацията на Тръмп като " неповторимо неработеща "

Според него Тръмп излъчва неустановеност

В телеграмите си до английските управляващи Даръч споделя, че информациите в медиите за яростни кавги в администрацията били като цяло правилни. Той слага под подозрение дали ръководството на Тръмп може да стане по-стабилно, определяйки президента като нерешителен и предполагайки, че кариерата на Тръмп може да завърши в срам.

Запитан по въпроса в щата Ню Джърси от публицисти, Тръмп разяснява: " Посланикът не служи добре на Англия, това мога да ви кажа. Ние не сме огромни последователи на този човек... Мога да кажа някои неща за него, само че няма да го направя. "

Коментарите на Даръч са били направени в поредност от телеграми, изпратени до Лондон през последните две години, които бяха оповестени през вчерашния ден от неделното издание на в. " Дейли мейл ". Въпреки че оценките на Даръч са в сходство с доста от мненията по отношение на ръководството на Тръмп, публикуването на такива мнения от най-висшия дипломатически представител на Обединеното кралство в Съединени американски щати е неудобно състояние.

Коментирайки приключването на информацията, английският външен министър Джереми Хънт сподели: " Това е персонално мнение. Това не е мнението на английското държавно управление. Това не е моето мнение. Продължаваме да мислим, че при президента Тръмп американската администрация е освен високоефективна, само че и най-хубавият вероятен другар на Обединеното кралство на интернационалната сцена. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР