Американският президент Доналд Тръмп обяви, че планира да въведе реципрочен

...
Американският президент Доналд Тръмп обяви, че планира да въведе реципрочен
Коментари Харесай

Тръмп обяви реципрочен данък за възполващи се от САЩ страни

Американският президент Доналд Тръмп разгласи, че възнамерява да вкара " взаимен налог " за страни, които се " възползват " от Съединени американски щати , оповестяват международните осведомителни организации.

Тръмп изясни, че някои страни, в това число тези, които Съединени американски щати считат за съдружници, постановат на американските компании налози и мита до 75 % за продуктите, внасяни от Съединени американски щати и твърди, че Съединени американски щати не постановат каквито и да е налози и цени на артикули, които те внасят от тези страни.

 Тръмп ще предложи редуциране на бюджетните разноски с $3 трлн. за 10 година
Тръмп ще предложи редуциране на бюджетните разноски с $3 трлн. за 10 година

Проектобюджетът на президента не може да реализира задачата на републиканците

Според американския държавен глава американските компании, наранени от високите налози в чужбина, включват " Харлей Дейвидсън ", за която той твърди, че била третирана " доста незаслужено " в някои страни . " Знаете страните, за които приказвам ", добави той.

Тръмп означи, че администрацията му ще разкрие повече детайлности за проекта за взаимен налог по-късно тази седмица и през идващите месеци. " Не можем да продължим да разрешаваме на други страни да се възползват от Съединени американски щати ", отсече той.

Междувременно Тръмп показа предлагането си за бюджета за фискалната 2019 година. Предложението съдържа също по този начин двугодишното бюджетно съглашение.

Предложението на Тръмп включва бюджет в размер на 4,4 трлн. $ за идната година, в това число 1,7 трлн. $ съкращения в опазването на здравето и други бюджетни пера. Това предложение обаче утежнява още повече бюджетния недостиг .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР