Американският президент Доналд Тръмп обяви, че иска да бъде разследван

...
Американският президент Доналд Тръмп обяви, че иска да бъде разследван
Коментари Харесай

Тръмп пожела процес по импийчмънт в Сената на САЩ

Американският президент Доналд Тръмп разгласи, че желае да бъде разследван от Сената на Съединени американски щати (горната камара на Конгреса на САЩ), в случай че Камарата на представителите (долната камара на Конгреса на САЩ) гласоподава за отстраняването му от служба.

Припомняме, че в Сената на Съединени американски щати болшинство има Републиканската партия, от която е Тръмп.
 Фиона Хил: Защитниците на Тръмп да спрат да лъжат за Украйна
Фиона Хил: Защитниците на Тръмп да спрат да лъжат за Украйна

Лъжите им обслужват Кремъл…

Тръмп сподели в изявление за обичаната си телевизия Fox, че би желал демократи, борещи се за импийчмънт като " лудия " Адам Шиф, да дават показания .

Въпреки че следения от Републиканската партия Сенат може да промени всевъзможни членове от закон за импийчмънт, показан от Камарата на представителите, Тръмп сподели, че би желал да види следствието против него да премине към развой в Сената .

" Искам развой ", настоя той, допълвайки: " Искам Адам Шиф да дава показания за разобличителя, който е подправен изобличител. " Той има поради разобличителя от американското разузнаване, чийто отчет за телефонен диалог сред Тръмп и украинския президент Володимир Зеленски даде началото на следствието за импийчмънт против него.
 Дъщерята на Рейгън към републиканците: Тръмп е опасност за демокрацията
Дъщерята на Рейгън към републиканците: Тръмп е опасност за демокрацията

„ Не използвайте името на моя татко “…

Наричайки ръководителят на Комисията по разузнаване към Камарата на представителите Адам Шиф " вманиачен ", Тръмп добави, че " индивидът, за който най-вече желая да дам показания, е Лъжливия Шиф ... и това, което желая да знам най-вече, е за какво той измисли моето изказване? "

Драматичната интерпретация на Шиф пред Конгреса на телефонния диалог на Тръмп, за който демократът по-късно сподели, че е " подигравка ", е единствено част от разногласието сред него и Тръмп. Тръмп също по този начин разкритикува остро Шиф за провеждането на чуванията за импийчмънта с втора и трета ръка очевидци, които до момента не съумяха да дават съответни доказателства, че президентът е уредил съглашение вид " услуга за услуга " със Зеленски. Демократите настояват, че Тръмп е задържал военна помощ за Украйна, до момента в който Киев не стартира следствие за корупция против фамилията на претендента за президент Джо Байдън, който е политически съперник на Тръмп.
 Тръмп избухна против
Тръмп избухна против " човешката сган " - проверяващите го за импийчмънта

" Аз съм чист и съм доста по-богат, в сравнение с хората си мислят... работа, работа, работа "

Тръмп също по този начин разяснява, че би желал да чуе Хънтър Байдън, наследник на някогашния вицепрезидент Джо Байдън, да свидетелства пред Сената. Хънтър е бил в управителния съвет на украинската енергийна компания Burisma в интервала сред 2015 до 2019 година, позиция, за която Тръмп твърди, че му е била подарена като част от корупционна договорка сред татко му и Киев.

Американският президент сподели също по този начин, че желае тайнственият изобличител да даде показания, потвърждавайки, че знаел самоличността му.
 Съндланд удостоверява сделка на Тръмп със Зеленски,
Съндланд удостоверява сделка на Тръмп със Зеленски, " услуга за услуга "

Процесът би бил " по-прозрачен ", в случай че Държавният департамент даде документи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР