Американският президент Доналд Тръмп обвини Туитър в намеса в изборния

...
Американският президент Доналд Тръмп обвини Туитър в намеса в изборния
Коментари Харесай

Тръмп обвинява Туитър в намеса в президентските избори в САЩ

Американският президент Доналд Тръмп упрекна Туитър в интервенция в изборния развой в Съединени американски щати, оповестява " Спутник ".

Причината е, че обществената мрежа за първи път сложи предупредителна икона с апел за инспекция на обстоятелствата под туит на президента.

" В момента Туитър се намесва в президентските избори за 2020 година Твърдят, че изказването ми по отношение на гласуването по пощата, което ще докара до корупция и всеобщи измами, е погрешно [...] Туитър изцяло задушава свободата на словото и аз, като президент, няма да разреша това да се случва! ", гласи оповестеният ядосан пост на страницата на Тръмп.

Президентът на Съединени американски щати предизвести за вероятни изборни измами, откакто губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм разгласи желанието да разшири гласуването по пощата в своя щат по време на пандемията от COVID-19.

" Това са неоснователни изказвания съгласно Си Ен Ен, Вашингтон Поуст и други Според специалистите гласуването по пощата рядко се свързва с изборни измами ", аргументира сигнализацията си Туитър.

Припомняме, някогашният президент Барак Обама също се разгласи за опция за гласоподаване по пощата. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР