Американският президент Доналд Тръмп обеща допълнителна помощ за десетки милиарди

...
Американският президент Доналд Тръмп обеща допълнителна помощ за десетки милиарди
Коментари Харесай

Тръмп спасява земеделието на САЩ с нови милиарди

Американският президент Доналд Тръмп даде обещание спомагателна помощ за десетки милиарди долари в помощ на бедстващи фермери, потърпевши през  пандемията.

По време на протест в щата Уисконсин, Тръмп съобщи, че държавното управление ще даде облекчения на стойност 13 милиарда $.

" Горд съм да оповестя, че върша повече в поддръжка на фермерите от Уисконсин ", сподели Тръмп, " От идната седмица администрацията ми отпуска спомагателни 13 милиарда $ за облекчение, с цел да помогне на фермерите да се възстановят от китайския вирус. "

През април Тръмп и министърът на земеделието на Съединени американски щати Сони Перду утвърдиха финансиране на стойност към 19 милиарда $. Съгласно този закон държавното управление трябваше да закупи 3 милиарда $ продукция, млечни и месни артикули, както и да издаде директни заплащания на 16 милиарда $ на животновъди и фермери.

Според данни на Politico помощта за фермерите е повишена от 11,5 милиарда $ през 2017 година до над 32 милиарда $ тази година.

Фермерите към този момент се бореха с провокациите заради разнообразни търговски войни, с които администрацията взе участие в други страни, в това число Китай.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР