Американският президент Доналд Тръмп обеща, че САЩ ще създадат ненадмината

...
Американският президент Доналд Тръмп обеща, че САЩ ще създадат ненадмината
Коментари Харесай

САЩ с грандиозен план: Създават базирана в Космоса система за противоракетна отбрана

Американският президент Доналд Тръмп даде обещание, че Съединени американски щати ще основат " ненадмината и несравнима " система за противоракетна защита, предадоха Асошиейтед прес и ДПА.
 
Той съобщи в тирада в Пентагона, че Вашингтон ще направи всичко належащо да подсигурява, че " можем да засечем и унищожим всяка ракета, изстреляна против Съединени американски щати на всички места и когато и да е ".
 
Тази система, по думите му, ще помогне на Съединени американски щати да се защитят от модерните свръхзвукови и крилати ракети на противници и съперници. Той не загатна Русия, Китай или Северна Корея в близо 20-минутното си слово. Но новата тактика демонстрира ясно, че проектът на Пентагона за основана в Космоса система за противоракетна защита цели отбрана от съществуващите закани от Северна Корея и Иран и противопоставяне на високотехнологичните оръжейни системи, които развиват Русия и Китай, означи АП.

Това е първото преразглеждане на доктрината в областта на противоракетната защита от 2010 година. Според проекта Пентагонът би трябвало да разположи отбранителни технологии в Космоса и да употребява тези системи, с цел да засича, наблюдава и поразява по-бързо ориентирани против Съединени американски щати ракети.
 
" Космосът е новото пространство за водене на война ", съобщи Тръмп и добави, че няма да се задоволи с " нищо по-малко от най-ефективна и най-високотехнологична система за противоракетна защита ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР