Американският президент Доналд Тръмп няма да посети демилитаризираната зона между

...
Американският президент Доналд Тръмп няма да посети демилитаризираната зона между
Коментари Харесай

Тръмп няма време да посети демилитаризираната зона между Северна и Южна Корея


Американският президент Доналд Тръмп няма да посети демилитаризираната зона сред Северна и Южна Корея по време на азиатската си обиколка идната седмица, оповестиха от Белия дом.

„ Президентът няма да посети зоната, няма задоволително време в графика му “, обявиха представители на администрацията. Вместо това президентът, който в петък потегля на турне в пет страни на фона на продължаващото засилено напрежение със Северна Корея, ще посети американския гарнизон „ Хумферис “, показаха от Вашингтон.

Демилитаризираната зона е нормална спирка за визити на американски президенти и други високопоставени представители на властта.

По-рано през днешния ден беше оповестено, че турнето в Азия на президента ще е най-дългото от 25 години насам, съобщи БГНЕС.
В Япония Тръмп идва на 5 ноември и ще се срещне с премиера Шиндзо Абе. На 7-ми ноември президентът ще е в Южна Корея, а на 10-ти във Виетнам, където ще участва на среща на страните от Азиатско-тихоокеанското икономическо съдействие. На 12 и 13 Тръмп ще е във Филипините за среща на Асоциацията на страните от Югоизточна Азия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР