Американският президент Доналд Тръмп няма да има проблем с доклада

...
Американският президент Доналд Тръмп няма да има проблем с доклада
Коментари Харесай

Тръмп: Нямам проблеми с разследването на Мълър

Американският президент Доналд Тръмп няма да има проблем с отчета на специфичния прокурор Робърт Мълър за намесата на Русия в изборите в Съединени американски щати през 2016 година, съобщи говорителката на Белия дом Сара Сандърс.

“Не мисля, че президентът има някакъв проблем с това, ” сподели Сандърс пред Ен Би Си. „ Той би бил повече от благополучен, в случай че някои от тези неща излязат, тъй като знае тъкмо какво е правил и какво не се е случило и в този момент и останалата част от Америка знае. “

Специалният прокурор Мълър не откри никакви доказателства, че Тръмп или хора от неговия щаб по време на акцията са имали секрети съглашения с руснаците, с цел да повлияе Москва на изборите в негова изгода, само че не съумя да оправдава президента за възпрепятстване на правораздаването.

Главният прокурор Бил Бар обаче заключи, че няма задоволително доказателства за покачване на обвинявания против Тръмп за възпрепятстване на правораздаването.

Американският президент, който бе споделил преди заключенията на Мълър да бъдат предадени на Конгреса, че отчетът би трябвало да бъде огласен, назова резултата „ цялостно облекчение “.

Повтаряйки думите на шефа с,и Сандърс съобщи, че американската общност знае, че “не е имало секрети съглашения, те знаят, че няма възпрепятстване и това е цялостно оправдаване на президента ”. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР