Американският президент Доналд Тръмп неволно разкри подробности около имиграционното споразумение

...
Американският президент Доналд Тръмп неволно разкри подробности около имиграционното споразумение
Коментари Харесай

Мексико има само 45 дни да подобри контрола по границата със САЩ

Американският президент Доналд Тръмп несъзнателно разкри детайлности към имиграционното съглашение с Мексико като размаха документ пред репортерските камери. Макар и да назова детайлите към него секрети, слънчевата светлина и положителната оптика съумяха да ги прихванат.

 © БГНЕС
Американският държавен глава разгласи, че точно този лист е договореността съглашение с Мексико. Тръмп продължи с думите, че е " доста добра договорка ", само че ще остави Мексико да разкрие детайлите към нея в подобаващия миг.

Въпреки това размаханият лист се оказа осветлен от слънцето и на увеличените фотоси, се чете, че Мексико има период от 45 дни да ускори защитата по южната си граница. След това следва оценка на постигнатото от Вашингтон и при незадоволителни резултати Мексико ще стане " сигурна трета страна ".

Това би оставило преминаващите в Мексико, вместо да аплайват за статут на бежанци в Съединените щати. Такова съглашение мъчно би получило нужната поддръжка от мексиканските депутати. Американските договарящи са желали ангажимент за нулева миграция през мексиканска територия, само че това е било " задача невъзможна ", показа мексиканската страна.

 Съединени американски щати и Мексико реализираха съглашение, въвеждането на мита се отсрочва Съединени американски щати и Мексико реализираха съглашение, въвеждането на мита се отсрочва
Съединени американски щати и Мексико реализираха съглашение за миграцията и с това плануваното въвеждане на мита за мексиканските артикули се отсрочва.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР