Американският президент Доналд Тръмп назначи министъра на вътрешната сигурност Джон

...
Американският президент Доналд Тръмп назначи министъра на вътрешната сигурност Джон
Коментари Харесай

Доналд Тръмп назначи Джон Кели за началник на кабинета му

Американският президент Доналд Тръмп назначи министъра на вътрешната сигурност Джон Кели на поста шеф на канцеларията на Белия дом, оповестява БиБиСи.

Информация за назначението идва от пост на Тръмп в обществените мрежи, откакто новият началник на връзките в Белия дом Антъни Скарамучи жигосах Прибъс, че е предоставял информация на медии.

I am pleased to inform you that I have just named General/Secretary John F Kelly as White House Chief of Staff. He is a Great American....
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 28 юли 2017 година

" Имам удоволствието да ви осведомявам, че преди малко назначих Джон Ф. Кели за шеф на канцеларията на Белия дом ", написа Тръмп. По думите му Кели е популярен американец и е потвърдил, че може да реализира забележителни резултати в качеството си на министър на вътрешната сигурност.

 Раздори в Белия дом
Раздори в Белия дом

Антъни Скарамучи язвително се изрече за " параноидния шизофреник "

Припомняме, на 27 юли, четвъртък, досегашният шеф на кабинета на Донлад Тръмп Рейнс Прийбъс разгласи, че подава оставка. Това беше подбудено от обвиняванията на Антъни Скарамучи, че Прийбъс е бил " параноиден шизофреник ". Скарамучи упрекна господин Прийбъс в това, че е имало приключвания на информация в пресата от щаба на Тръмп.

Пред CNN Прийбъс утвърди новото предопределение на поста с думите, че военачалник Кели е " ослепителен избор " за шеф на кабинета на Тръмп.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР