Американският президент Доналд Тръмп нарече разследването за импийчмънт в Конгрес

...
Американският президент Доналд Тръмп нарече разследването за импийчмънт в Конгрес
Коментари Харесай

Тръмп изригна: Това е линч

Американският президент Доналд Тръмп назова следствието за импийчмънт в Конгрес „ линч “, съобщи Военновъздушни сили, представена от Блиц.

В туитър президентът разкритикува следствието, че „ няма нужният развой, правдивост или каквито и да е права “.

``
реклама

По-рано Доналд Тръмп порица свои съпартийци за това, че не демонстрират единение по въпроса за процедурата по импийчмънт. В същото време Тръмп разяснява, че демократите се надяват следствието против него да им помогне на изборите следващата година.

На среща на кабинета Тръмп приказва обстоятелствено за течащата процедура по импийчмънт, като на няколко пъти отбрани телефонния си диалог с президента на Украйна – диалог който стана насочна точка за следствието.

Президентът не пропусна и да осъди своя съпартиец Мит Ромни за това, че не е на негова страна. Тръмп сподели, че макар разликите си с демократите, той ги почита за това, че са сплотени.

„ Сред тях няма хора като Мит Ромни “, съобщи Тръмп.

Пред кореспонденти президентът сподели още, че по негово мнение демократите желаят да го смъкват от власт, тъй като това е единственият метод, по който могат да завоюват изборите следващата година.

Междувременно следствието продължава, като през днешния ден се чака чуването пред законодатели на американския дипломат в Украйна Бил Тейлър. Той се приема за основна фигура в следствието.

Неотдавна демократи показаха есемеси на Тейлър до други американски дипломати, в които задържането на военна помощ за Украйна е несъмнено като „ призрачен сюжет “. В текстовите известия Тейлър написа, че е „ налудничаво “ помощ за сигурност да се обвързва с политическа акция.

Тръмп упорства, че диалогът му с Володимир Зеленски е бил „ съвършен “.

Твърди се, че по време на диалогът през юли американският президент е изискал следствие на фамилията на политическия си конкурент Джо Байдън. Това става в миг на задържане на близо 400 милиона $ военна помощ за Украйна.

Тръмп отхвърля задържането на помощта да е било политически стимулирано.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Пос
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР