Американският президент Доналд Тръмп нарече експерта д-р Антъни Фаучи бедствие

...
Американският президент Доналд Тръмп нарече експерта д-р Антъни Фаучи бедствие
Коментари Харесай

Тръмп за Фаучи: Той е бедствие, ако го слушах, щяхме да имаме 500 хил. смъртни случаи!

Американският президент Доналд Тръмп назова специалиста доктор Антъни Фаучи " злополучие " и се опита да увери предизборния си щаб, че ще завоюва на американските президентски избори, съобщи Ройтерс.

В диалог с представители на предизборния си щаб Тръмп дефинира Фаучи като " злополучие ", само че посочи, че ще си сътвори по-големи проблеми, в случай че го уволни. " Ако го слушах, смъртните случаи щяха да са 500 хиляди ", посочи Тръмп:

„ Хората споделят: " Просто ни оставете на мира. Уморихме се от това. Хората се умориха да слушат Антъни Фаучи и всички тези идиоти за ковид.Фаучи е злополучие. Ако го слушах, смъртните случаи щяха да са 500 хиляди “.

Тръмп не крие, че е все по-раздразнен от Фаучи, основният специалист по инфекциозни болести на Съединените щати, отбелязва Ройтерс.

Двамата са на противоположни позиции във връзка с това какъв е най-хубавият метод за битка с пандемията от ковид, която лиши живота на над 219 хиляди души в Съединените щати и отслаби позициите на президента републиканец преди изборите на 3 ноември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР