Американският президент Доналд Тръмп наложи строги мерки в САЩ, за

...
Американският президент Доналд Тръмп наложи строги мерки в САЩ, за
Коментари Харесай

В ресторанта на актьора Норман Рийдъс вече се продава тоалетна хартия и дезинфектант

Американският президент Доналд Тръмп наложи строги ограничения в Съединени американски щати, с цел да спре разпространяването на ковид и затова доста питейни заведения и заведения за хранене останаха без работа. За да се оправят с рецесията, притежателите би трябвало да измислят нови способи да продължат бизнеса си. Един от тях е артистът Норман Рийдъс, най-известен с ролята си в сериала “Живите мъртви”, който е измислил остроумен метод да задържи чиновниците си на работа.

Норман Рийдъс и Грег Никотеро Снимка: Getty Images

Рийдъс и продуцентът на сериала Грег Никотеро са притежатели на ресторант в Ню Йорк. Покрай строгите ограничения, наложени от държавното управление, в този момент бизнесът им се устоя от доставка на храна по домовете, само че от тази седмица към този момент оферират и други артикули.



“Имаме тоалетна хартия, имаме дезинфектант, имаме сухи храни и имаме зелнчуци”, написаха те на страницата на ресторанта. “Имаме всичко това, което в този момент е мъчно да се откри в магазините за хранителни артикули.”
Как тоалетната хартия оказа помощ на един дребен бизнес за бижута да регистрира взрив в продажбите Тези обеци, основани през 2007 година, задават нов тренд Заради неналичието на тоалетна хартия Нина Добрев купи... котешка тоалетна Актрисата реши да снима занимателно видео, само че дружно с това си навлече и отрицателни мнения
Освен да могат да продължат да заплащат на чиновниците си, концепцията има и различен позитивен резултат - ще разреши на хората да се снабдят със артикули от първа нужда и то без да излизат от домовете си.

На уеб страницата LadyZone.bg може да научите повече по тематиката:
Звездата от “Живите мъртви ” Норман Рийдъс стартира да продава тоалетна хартия Актьорът трансформира ресторанта си в магазин за хранителни артикули
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР