Американският президент Доналд Тръмп, който днес обяви, че е дал

...
Американският президент Доналд Тръмп, който днес обяви, че е дал
Коментари Харесай

Доналд Тръмп вече е с висока температура и кашлица

Американският президент Доналд Тръмп, който през днешния ден разгласи, че е дал позитивна проба за ковид, е почнал да кашля и е с висока температура, съобщи американското издание " Венити феър ", като се базира на два източника от Републиканската партия.

Първата дама Мелания Тръмп няма мощно проявени признаци.

Тръмп анулира присъединяване си в единственото събитие, планувано за през днешния ден в графика му, телефонен диалог с възрастни жители за разискване на заплахите от Covid-19.

Белият дом анулира присъединяване на президента в събитието, откакто той разгласи в Туитър, че е дал позитивна проба за ковид. Събитието ще се състои, като мястото на Тръмп ще бъде заето от вицепрезидента Майк Пенс, съобщи Ем Ес Ен Би Си.

Началникът на президентската канцелария Марк Медоус съобщи по-рано през днешния ден пред публицисти, че Тръмп има едва изразени признаци на болестта, причинявано от ковид. Според в. " Ню Йорк таймс " на среща в четвъртък с поддръжници в Бедминстър, Ню Джърси, Тръмп е изглеждал приспивен, а в сряда е задремал на борда на самолета при завръщането си от демонстрация в щата Минесота.

Предизборният щаб на президента Тръмп съобщи през днешния ден, че всички оповестени по-рано събития от предизборната акция с присъединяване на американския водач ще бъдат извършени във виртуална среда или ще бъдат краткотрайно отсрочени по отношение на дадената от Тръмп позитивна проба за ковид, съобщи Ройтерс. Щабът заяви, че ще бъдат краткотрайно отсрочени и събитията с присъединяване на останалите членове на семейство Тръмп. За другите събитията ще се преценя поотделно. Вицепрезидентът Майк Пенс, който даде негативна проба за ковид, има желание да взе участие в плануваните събития от предизборната акция, се споделя още в изказването.

Кандидатът за президент на Съединени американски щати от Демократическата партия Джо Байдън ще взе участие в събитията от предизборната си акция, съобщи ДПА, като се базира на предизборния щаб на Байдън. Щабът заяви, че някогашният американски вицепрезидент ще отпътува през днешния ден за Мичиган, където ще взе участие в събитие, на което ще показа икономическата си стратегия. Байдън даде негативна проба за ковид, макар че бе дружно в една зала с Тръмп по време на първия избирателен спор посред им във вторник.

Кандидатката за вицепрезидент на Съединени американски щати от Демократическата партия Камала Харис и брачният партньор й са дали през днешния ден негативна проба за ковид и ще осъществят плануваните от тях пътувания. Очаква се Харис да дойде в Лас Вегас, където да вземе присъединяване в предизборни прояви.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР