Американският президент Доналд Тръмп , коментирайки преговорите с лидера на

...
Американският президент Доналд Тръмп , коментирайки преговорите с лидера на
Коментари Харесай

Тръмп и Путин са доволни от разговорът си във вторник по телефона


Американският президент Доналд Тръмп, разяснявайки договарянията с водача на Русия Владимир Путин съобщи, че е останал удовлетворен от състоялият се телефонен диалог, написа РИА Новости.

Други организации пък не пропущат да отбележат задоволството и на съветската страна.

Президентите на Русия и САШ – Владимир Путин и Доналд Тръмп във вторник организираха телефонен диалог, на който бе разисквана обстановката в Сирия, нуждата от запазването на суверенитета, независимостта и териториалната целокупност, също по този начин и реализиране на урегулиране на политическо равнище на основата на правила, които би трябвало да станат база за създаване на необятен вътрешно сирийски преговорен развой.

Разговорът сред президентите на Съединени американски щати и Русия се организира след срещата на Путин и Башар Асад, който дойде по-рано за среща с съветския президент.

„ Проведохме незабравим диалог “, сподели Тръмп.

Според разказът му, в хода на договарянията водачите на двете страни са разискали обстановката в Сирия, както и в източната част на Украйна. Особено задълбочено е била разисквана тематиката към Корейския полуостров.
Разговорът на Тръмп и Путин бе извършен в навечерието на знаковата среща, която стартира през днешния ден в Сочи – сред президентите на Русия, Турция и Иран.

Телефонният диалог, който се е състоял във вторник, 21 ноември е траял по думите на Тръмп съвсем един час и половина.
Критиики както към американския, по този начин и към съветския президент не липсват.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР