Американският президент Доналд Тръмп каза, че никой не престъпва неговите

...
Американският президент Доналд Тръмп каза, че никой не престъпва неговите
Коментари Харесай

Тръмп обяви, че ни най-малко не се притеснява от импийчмънт

Американският президент Доналд Тръмп сподели, че никой не престъпва неговите нареждания, имайки поради отчета на специфичния прокурор Робърт Мълър, обрисуващ президентството му в много неподходяща светлина, съобщи " Асошиейтед прес ", представена от Българска телеграфна агенция. Той направи изявлението по време на годишното търкаляне на великденски яйца, откакто беше запитан от кореспонденти за отчета на Мълър, в който се разказват случаи, когато чиновници на Белия дом са пренебрегвали заповедите на президента.

В отчета се загатва, че някои от тези прояви на непокорство са помогнали на Тръмп да се опази от самия себе си. Президентът обаче настоя през днешния ден, че " никой не престъпва заповедите му ".

Тръмп също по този начин беше запитан дали се тревожи от импийчмънт, за което приказват някои демократични демократи. " Ни минимум ", сподели той.

Стотици деца се включиха в 141-ото годишно търкаляне на великденски яйца в Белия дом - традиция, която датира от XIX век, показва ДПА. Тръмп и брачната половинка му Мелания приветстваха от балкона децата и техните фамилии на южната ливада на президентската резиденция.

Фермери от разнообразни елементи на Съединени американски щати доставиха десетки хиляди яйца за събитието. Президентът им благодари, като сподели: " Аз ги обичам и имам вяра, че те също ме обичат. "

Търкалянето на великденски яйца е най-голямото публично събитие в Белия дом тази година, отбелязва " Асошиейтед прес ". " Искам да пожелая на всички доста благополучен Великден ", сподели Тръмп, приветствайки събралото се голям брой.
После президентът наду свирка, давайки начало на търкалянето на сварените яйца с дървени лъжици - една от многото прояви, проведени за над 30 000 деца и възрастни през целия ден в Белия дом.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР