Американският президент Доналд Тръмп изригна с порция от нови постове

...
Американският президент Доналд Тръмп изригна с порция от нови постове
Коментари Харесай

Тръмп пак предизвика буря в Twitter

Американският президент Доналд Тръмп изригна с порция от нови постове в профила си в Twitter, отдадени на два абсурда - този с " Омароса " Маниголт Нюман и съветската интервенция в президентските избори на Съединени американски щати.
Тръмп обърна особено внимание на Нюман, която " блесна " като участник в шоуто му " Стажантът ", поради което той към момента има звезда на Алеята на славата в Холивуд. Нюман беше уволнена от съветника на Тръмп - военачалник Джон Кели, само че лъсна в редица малките екрани със запис, юридически в залата за изключителни обстановки в Белия дом - на фактическото ѝ уволняване. Тогава тя описа, че в света на Тръмп всичко е неистина и Белият дом е гнездо на змии - всеки е подготвен да се отхвърли от всичко, което е споделил даже обществено преди минута.
Според Тръмп Омароса е посочила що за стока е, като президентът на Съединени американски щати употребява по неин адрес думите " луда " и " куку ". Той благодари на Кели, че е уволнил " това куче ", употребявайки думата " dog ".

When you give a crazed, crying lowlife a break, and give her a job at the White House, I guess it just didn’t work out. Good work by General Kelly for quickly firing that dog!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 14 август 2018 година
Същевременно Тръмп изригна и по адрес на специфичния прокурор Робърт Мълър, който води следствието за съветската интервенция в американските президентски избори. Американският президент прикани следствието да бъде спряно и вместо това да бъде разследвана " мошеничката Хилари ", като уточни настояването на Конгреса да разпита на равнище " правосъдна комисия " зам.-главния прокурор Брус Ор по въпроса за какво е провел 60 диалога с някогашния английски разузнавач Кристофър Стийл от януари 2016 година насам, който изготви така наречен " досие " на Тръмп за съветските му контакти. Стийл е финансиран от Демократичната партия за работата си т.е. от Хилари Клинтън. Сега Ор би трябвало да убеди конгресмените, че не е взел участие в интрига, с която да попречи на Тръмп да стане президент. Изслушването е планувано на 28 август.

Bruce Ohr of the “Justice” Department (can you believe he is still there) is accused of helping disgraced Christopher Steele “find dirt on Trump.” Ohr’s wife, Nelly, was in on the act big time - worked for Fusion GPS on Fake Dossier. @foxandfriends
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 14 август 2018 година
Тръмп обаче не пропусна и да се заяде за следващ път с основния прокурор и министър на правораздаването на Съединени американски щати Джеф Сешънс с думите: " Ако имахме същински основен прокурор, този лов на вещици нямаше да стартира ". Припомняме, че Сешънс пое двата поста, откакто Тръмп го номинира и поддържа.
https://www.actualno.com/america/v-skandalnoto-dosie-kak-rusija-dyrji-na-kaishka-trymp-ima-i-bylgarska-vryzka-news_586921.html
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР