Американският президент Доналд Тръмп и първата дама Мелания спазиха традицията

...
Американският президент Доналд Тръмп и първата дама Мелания спазиха традицията
Коментари Харесай

Семейство Тръмп проследи околосветското пътешествие на Дядо Коледа

Американският президент Доналд Тръмп и първата дама Мелания съблюдаваха традицията и се включиха в следене на околосветското странствуване на Дядо Коледа. Те дадоха отговор по телефона на въпроси на деца, които желаеха да схванат къде се намира положителният магьосник и какво ще им подари той.

Всяка година на доброволци към Обединеното командване за аерокосмическа защита на Северна Америка дават отговор на телефонни позвънявания и на електронни писма на деца и възрастни от целия свят и ги осведомят за напредването в действително време на Дядо Коледа.

Сайтът се посещава годишно от 9 милиона консуматори в 200 страни, а доброволците одобряват 140 000 телефонни позвънявания.

По-рано президентът на Съединените щати Доналд Тръмп поздрави във връзка Рождество Христово американските военни по света. Президентът им сподели, че американците са им признателни и ги назова най-страхотните хора на земята. Тръмп още веднъж похвали бреговата защита, че е избавила хиляди хора през серията от смъртоносни стихии, връхлетели Съединени американски щати по-рано тази година. Видеоконферентната връзка с военните беше осъществена от имението на Тръмп във Флорида, където той прекарва коледните празници. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР