Американският президент Доналд Тръмп е поискал десетократно увеличение на американския

...
Американският президент Доналд Тръмп е поискал десетократно увеличение на американския
Коментари Харесай

Тръмп е поискал десетократно увеличение на американския ядрен арсенал

Американският президент Доналд Тръмп е изискал десетократно нарастване на американския нуклеарен боеприпас, защото съгласно него това въоръжение на Съединени американски щати е намаляло прекалено през годините.
Той е изразил тази своя позиция по време на среща с ръководителите на службите за сигурност на страната предишното лято, предава американската новинарска телевизия NBC News.
Тръмп е дал това предписание след къса презентация, показваща плавното понижаване на нуклеарния боеприпас на Съединени американски щати от 60-те години на XX век насам.
Американският президент е бил безапелационен, че желае нарастване на броя на атомните оръжия и че желае да постави завършек на намаляването им.
Според очевидци позицията на Тръмп е изненадала съветниците му, представителите на Генералния щаб, както и държавния секретар Рекс Тилърсън. Те са обяснили юридическите и на практика спънки за увеличението на нуклеарния боеприпас и са показали, че моментното положение на въоръжените сили е по-добро от всеки път. Те са съумели да разубедят Тръмп, съобщи Фокус.
Именно по време на въпросната среща очевидци са чули Рекс Тилърсън да назовава Доналд Тръмп " простак ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР