Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Доналд Тръмп още не е решил къде ще бъде в изборната нощ

Американският президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския сподели през днешния ден, че към момента не е взето дефинитивно решение къде ще прекара нощта на изборите в Съединени американски щати, които са на 3 ноември, предадоха международните организации, цитираи от Българска телеграфна агенция.

"Още не сме определили. Знаете, че имаме избрани правила и разпореждания ", съобщи Тръмп пред кореспонденти в Белия дом, преди да замине на предизборно пътешестване.

В. "Ню Йорк таймс " заяви, че президентът се е отказал от проектите да се появи в хотела "Тръмп интернешънъл " във Вашингтон и евентуално ще следи резултатите от Белия дом във вторник вечерта. Властите в столицата споделят, че улиците в региона към Белия дом ще бъдат затворени за паркиране на 3 и 4 ноември.



Възможно е да има от време на време затваряне на улици. "Имаме хотел, който не знам дали може да се употребява. Но знам, че кметът затваря Вашингтон, а в случай че е по този начин, евентуално ще останем тук или ще изберем друго място ", сподели Тръмп.

Президентът съобщи, че е допустимо да пътува в изборния ден като част от своята акция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР