Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Дебатът Байдън – Тръмп: Кандидатите за Белия дом се намираха в различни вселени

Американският президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския се изрече позитивно за организация, основана на теориите на конспирацията, изрази скептицизма си във връзка с носенето на маски и порица шефа на ФБР в предавания по малкия екран конгрес с негово присъединяване, написа в. "Ню Йорк таймс ".

Действащият президент се концентрира върху съществуващите в Съединени американски щати политически разделения, до момента в който претендентът за президент на Демократическата партия, който взе участие в сходно събитие, предавано по различен ефирен канал, насочи добре премислено обръщение, обвързвано с опасенията в областта на публичното здраве и белязано от обещания за възобновяване на политическите правила. Отбранителното и борбено показване на Тръмп бе излъчено по малкия екран нощес, по същото време, по което бе планувано да има спор сред него и Джо Байдън, само че дебатът трябваше да е виртуален и президентът отхвърли да взе участие в него.

По централната тематика на предизборната акция, пандемията от ковид, двамата претенденти сътвориха усещане, че се намират не просто в две обособени телевизионни студиа, а в две обособени вселени. Байдън сложи в центъра на посланието си концепцията за строги правила в битката с пандемията, а Тръмп продължи да се опълчва на рекомендациите на личното си държавно управление по базисни въпроси като носенето на маски, отбелязва "Ню Йорк таймс ". Джо Байдън разкритикува всеки един аспект от метода, по който президентът Тръмп реагира на здравната рецесия, в това число и метода, по който приказва за защитните маски.



Джо Байдън

По време на телевизионната си изява Тръмп на няколко пъти отхвърли да се разграничи от придвижването QAnon, което съставлява интернет общественост от негови поддръжници, която силите за сигурност дефинираха като евентуална терористична опасност. Президентът съобщи, че не е осведомен с организацията и че затова не може да се разграничи от нея, само че в това време показва, че е осведомен с една от главните теории на конспирацията, които изповядва QAnon. Става дума за доктрина на конспирацията, обвързвана с педофилията. "Знам, че са мощно срещу педофилията. Борят се срещу нея доста интензивно ", сподели Тръмп.

Друг значим миг от телевизионната демонстрация на Тръмп бе изявлението му, че той няма да се възпротиви на мирния преход на властта след изборите при възможна изборна загуба - президентът отхвърли да направи сходно заричане по време на дебата с Джо Байдън. В същото време Тръмп означи, че съществена причина за това ще бъдат почтени избори.

Президентът изрази опасенията си, свързани с възможни изборни измами. Когато модераторката на диалога Савана Гътри посочи, че шефът на ФБР Кристофър Рей е декларирал, че няма признаци за широкомащабни изборни измами, Тръмп отвърна, че следователно Рей не се оправя добре с работата си.

Разделени от пет щата, две телевизионни стратегии и огромна доза взаимна неприязън Тръмп и Байдън влязоха в двубой, в границите на който демонстрираха контраста на политическите си стилове и методите си към основни въпроси като пандемията от ковид, написа в. "Вашингтон пост ".

Докато телевизионната демонстрация в Маями приличаше повече на спаринг, проявата на Байдън във Филаделфия по-скоро подсещаше на академична полемика. Кандидатът на демократите разговаряше отзивчиво с модератора на събитието Джордж Стефанопулос от Ей Би Си и с гласоподавателите, като в диалозите с част от тях показва възприятието си за комизъм. Байдън демонстрираше интерес дали е дал отговор приемливо на въпросите на гласоподавателите. Той акцентира още веднъж на основните точки от акцията си и не сподели нищо изненадващо, отбелязва "Вашингтон пост ". Байдън приказва за налозите, фракинга, нуждата от разговор с чернокожите гласоподаватели, интернационалните връзки и пандемията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР