Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Тръмп към семейството на убития чернокож: Разбирам оскърблението, разбирам болката!

Американският президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския сподели, че е разговарял със фамилията и е изразил съболезнования околните на Джордж Флойд, невъоръжения негър мъж, умрял, откакто бял служител на реда притиска с коляно врата му към земята. Убийството му провокира тридневни бурни митинги в американския град Минеаполис, съобщи Ройтерс.

Тръмп сподели, че схваща за какво случилото е породило митинги в цялата страна против полицейската свирепост против афроамериканците, само че добави, че не трябва те "да продължат да прерастват в необуздана безредица и безпорядък ". Не би трябвало да се разрешава мародерите да заглушават гласовете на толкоз доста мирни протестиращи, сподели Тръмп на събитие в Белия дом.

"Разбирам оскърблението, разбирам болката ", сподели той.

Тръмп се опита да се оправдае за потребления от него по-рано в Туитър израз "плячкосването води до пукотевица ", внушаващ, че силите за сигурност би трябвало да стрелят по тези, които ограбват магазини по време на безредиците.

Постът му, в който той употребява и думата "бандити ", бе необятно подложен на критика.

Тръмп сподели, че не знаел каква е историята на фразата за грабежите и стрелбата, обвързвана с полицейските репресии против придвижването за цивилен права през 60-те години.

В Минеаполис бяха ситуирани 500 военни от Националната армия

Протести против полицейското принуждение поради гибелта на Джордж Флойд с изключение на в Минесота през вчерашния ден имаше в доста американски градове - Атланта, Денвър, Уиндърмиър в щата Флорида и в Ню Йорк, където на конференция губернаторът на щата Андрю Куомо осъди грабежите и палежите, само че съобщи, че е с протестиращите, които имат право да желаят правдивост.

....It was spoken as a fact, not as a statement. It’s very simple, nobody should have any problem with this other than the haters, and those looking to cause trouble on social media. Honor the memory of George Floyd!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) May 29, 2020
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР