Американският президент Доналд Тръмп днес разкритикува милиардерите индустриалци братята Чарлз

...
Американският президент Доналд Тръмп днес разкритикува милиардерите индустриалци братята Чарлз
Коментари Харесай

Тръмп нарича братята Кох "посмешище" и "прехвалени"

Американският президент Доналд Тръмп през днешния ден разкритикува милиардерите индустриалци братята Чарлз и Дейвид Кох, като ги назова " глобалисти " и " посмешище в кръговете на същинските републиканци ", и сподели, че не се нуждае от парите и поддръжката им, съобщи Ройтерс.
Коментарът му бе провокиран от известието, че политическата мрежа, построена от братята Кох няма да подкрепи предизборната акция за Сената на републиканския претендент в Северна Дакота.
Според известия в медиите дарителската мрежа на братята Кох е решила да се дистанцира от Тръмп и Републиканската партия на събранието в Колорадо през уикенда, където породи безпокойствие, че комерсиалната му политика може да провокира криза.
Мрежата на братята Кох предизвести, че Републиканската партия не прави задоволително за ограничение на държавните разноски. Те не поддържаха Тръмп и на изборите през 2016 година
" Глобалистите братя Кох, които станаха за посмешище в кръговете на същинските републиканци, са против здравите граници и мощната търговия. Никога не съм търсил поддръжката им, тъй като нямам потребност от техните пари или неприятни хрумвания ", означи в туит Тръмп и прибавя: " Аз съм за Америка преди всичко и за американския служащ, който да не е ничия марионетка. Две симпатични момчета, само че с неприятни хрумвания. Тяхната мрежа е мощно прехвалена, аз ги надвивам всякога ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР