Американският президент Джон Кенеди умира на 22 ноември 1963 г.

...
Американският президент Джон Кенеди умира на 22 ноември 1963 г.
Коментари Харесай

Мистерията на изчезналия мозък на убития американски президент Джон Кенеди

Американският президент Джон Кенеди умира на 22 ноември 1963 година в Далас, Тексас. Той е прострелян в главата с пушка, а стрелецът е Лий Харви Осуалд. Това е формалната версия, в която, съгласно анкети, 70 % от американците не имат вяра.Два пъти се стреля по Кенеди. Първият патрон го удря в гърба и излиза през шията, а вторият го удря в главата и разпръсква част от мозъка му навътре в колата. Това била втората рана, която се оказва съдбовна и в този миг, мозъкът на Кенеди се трансформира във значима част от доказателствата.

 Джон Кенеди, моменти преди покушението
Джон Кенеди, моменти преди покушението Подробностите за аутопсията на президента не са известни на необятната общност, само че мозъкът му е бил отхвърлен от черепа с някаква цел. След като тялото на Кенеди е заровено, мозъкът е бил държан в обособена стоманена кутия в постройката на Белия дом.През 1965 година, мозъкът е взет оттова и е изместен в Националния списък, по разпореждане (според слухове) на братът на Джон Кенеди. Но, няколко месеца по-късно, по време на рутинна инспекция на архива, било открито, че мозъкът е липсващ оттова. Били интервюирани доста архивни служащи, само че никой не знаел къде е липсващ мозъкът.Оттогава местоположението на мозъка на Кенеди остава незнайно или класифицирано. Има доста теории за неговото изгубване, толкоз, колкото и за самото ликвидиране на Кенеди.Робърт Кенеди е погубен през 1968 година и съгласно документи, разкрити по-късно, точно той е наредил мозъка да бъде взет от Националния списък. Но, къде е бил по-късно изместен, в документите не се показва.
В архива, кутията с мозъка на Кенеди се е съхранявала в специфична стая, до която достъп имала единствено помощницата на Джон Кенеди – Евелин Линкълн, която по време на живота му е отговаряла за неговите движимости.

 m2 - Мистерията на изчезналия мозък на убития американски президент Джон Кенеди
През 1965 година, Робърт Кенеди позвънил на Линкълн и й споделил, че изпраща своята секретарка Анджела Новело да вземе контейнера с мозъка. Новело идва в постройката с архиваря на президентската библиотека – Херман Кан, взимат кутията с мозъка и повече никой не я вижда.Според една версия, мозъкът е бил прикрит, с цел да се предотврати “злоупотребата с органа ”. Друга версия твърди, че е прикрит, с цел да се предотврати разбирането на избрани неща, които никой не би трябвало да знае.Какви биха могли да бъдат тези неща? Някой допуска, че наркотичните субстанции могат да продължат да съществуват в мозъчната тъкан на президента и на настоящето равнище на научно развиване, това ще се разкрие бързо и целият свят ще разбере, че американският президент приема опиати и е бил наркоман.Според друга версия, остатъците от мозъка можели да покажат, че формалната версия за Осуалд ​​е неверна и патронът уцелил мозъка на президента не принадлежи на пушката.Друга версия допуска, че Джон Ф. Кенеди е имал рискова болест и скрито е приемал медикаменти, следи от които могат да бъдат открити със модерни проучвания.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР