Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски

...
Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски
Коментари Харесай

Джо Байдън и Борис Джонсън споделят множество общи ценности, каза говорител на британския премиер

Американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в споделя доста от полезностите и целите на английския министър председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е по тематики като климатичните промени да вземем за пример, съобщи представител на Джонсън, след догатки в медии за вероятен раздор сред двамата, заяви Българска телеграфна агенция.

Говорителят сподели това, запитан за мнението на премиера за появили се в някои издания известия, че Байдън е махнал от Овалния кабинет бюст на английския военновременен министър председател Уинстън Чърчил.

Новият президент споделя доста от полезностите и целите на Джонсън, в това число нуждата от битка с климатичните промени, интернационалното възобновяване от ковид, както и укрепването на трансатлантическия съюз, съобщи представителят.

"Британските министър председатели постоянно са имали близки връзки с американските президенти и това ще продължи ", добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР