Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски

...
Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски
Коментари Харесай

Байдън подписа първи укази като президент, отменяйки политики на Тръмп

Американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в подписа 15 указа след встъпването си в служба, отменяйки политики на своя предходник Доналд Тръмп и предприемайки първи ходове по отношение на пандемията от ковид и климатичните промени, предадоха международните организации.

В първия си ден като президент Байдън издаде изпълнителни заповеди за връщане на Съединени американски щати към Парижкото съглашение за климата и за наложително носене на маски във федералните здания и на федерални земи.

При подписването на няколко указа пред кореспонденти в Овалния кабинет той съобщи, че "няма време за губене ", съобщи Българска телеграфна агенция.

"Някои от изпълнителните дейности, които ще подпиша през днешния ден, ще оказват помощ да се промени ходът на рецесията с КОВИД, ще се борим с климатичните промени по метод, по който не сме работили до момента, и ще се стремим към прогрес към расово тъждество и оказване на поддръжка на други общности, които не са получавали уместно отношение ", сподели президентът.

Байдън разпореди анулация на разрешението за създаване на нефтопровода "Кийстоун Екс Ел ".



Той също по този начин анулира оповестеното от Тръмп изключително състояние, помогнало за финансиране на строителството на стена по границата сред Съединени американски щати и Мексико, и постави завършек на възбраната за пътешестване, засягаща някои страни с преобладаващо мюсюлманско население.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР