Американският президент Джо Байдън заяви, че САЩ ще реагират, ако

...
Американският президент Джо Байдън заяви, че САЩ ще реагират, ако
Коментари Харесай

Президентът на САЩ: Ще отговорим, ако Путин използва оръжия за масово унищожение

Американският президент Джо Байдън съобщи, че Съединени американски щати ще реагират, в случай че Владимир Путин употребява оръжия за всеобщо заличаване. Той обаче посочи, че отговорът ще зависи от обстановката, оповестява CNN.

Според Байдън НАТО в никакъв случай не е била по-единна, както през днешния ден. По думите му Путин е залагал на разцеплението на Алианса. " За мен беше ясно, че той не счита, че можем да поддържаме тази единодушие ", сподели президентът.

Байдън добави, че съгласно него Русия би трябвало да бъде изключена от Г-20 - тематика, която беше повдигната през последните дни. Той съобщи, че има вяра, че Китай схваща евентуалните тежки стопански последствия, които биха настъпили, в случай че страната окаже помощ на Русия във войната ѝ в Украйна.

Той сподели още, че Съединени американски щати ще изпратят 1 милиарда $ филантропична помощ за Украйна. " Много украински бежанци ще пожелаят да останат в Европа, по-близо до домовете си, само че ние ще посрещнем и 100 000 украинци в Съединени американски щати, като ще се съсредоточим върху събирането на фамилиите ", акцентира американският държавен глава.

Байдън съобщи, че водачите са разискали заплахата от дефицит на храни, провокиран от съветската инвазия в Украйна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР