Американският президент Джо Байдън заяви, че изтеглянето от Херсон показва,

...
Американският президент Джо Байдън заяви, че изтеглянето от Херсон показва,
Коментари Харесай

Байдън след междинните избори в САЩ: Това е добър ден за демокрацията

Американският президент Джо Байдън съобщи, че изтеглянето от Херсон демонстрира, че Русия има съществени проблеми с армията си.

Той разяснява и че е забавен фактът, че от Москва са изчакали да минат междинните избори в Съединени американски щати, с цел да разгласят изтеглянето си.

По думите му изтеглянето ще разреши и на двете страни да се прегрупират предвид на идната зима, само че съгласно Байдън остава неразбираемо дали Украйна е подготвена на взаимни отстъпки с Русия.

Колкото до вота Джо Байдън съобщи, че вторник е бил добър ден за демокрацията. От Белия дом показаха удовлетворение по отношение на представянето на демократическата партия на междинните избори.

Оцветен в синьо на картата остава щатът Канзас - обичайно републикански бастион, който сега е с губернатор демократ.

За да стане ясно кой ще управлява Камарата на представителите и сената се чакат резултатите от Джорджия, Невада и Аризона.

" Това е добър ден за демокрацията. Добър ден за Америка. Демокрацията ни беше подложена на тестване, само че със своите гласове американците ясно обявиха, че ние сме една демократична страна. Не знаем окончателните резултати, само че знаем едно - колкото и да предвиждаха голяма поддръжка за републиканците, това не се случи ", съобщи американският президент Джо Байдън.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР