Американският президент Джо Байдън загуби равновесие и се спъна няколко

...
Американският президент Джо Байдън загуби равновесие и се спъна няколко
Коментари Харесай

Джо Байдън се спъна по стълбите на президентския самолет

Американският президент Джо Байдън загуби равновесие и се спъна няколко пъти, до момента в който се качваше по стълбите към самолета "Еър Форс 1 ".

78-годишният държавен глава стартира да се качва бързо по стъпалата към президентския аероплан, когато се спъна, само че съумя да се задържи за парапета. Той се опита още веднъж да се изправи, само че отново се спъна и този път падна на коляното си.

Байдън се изправи, спря за малко и изтупа левия крачол на панталона, преди да се качи до горе, обърна се и отдаде чест, след което влезе в самолета.

Самолетът излетя малко по-късно за Атланта, където Байдън би трябвало да се срещне с членове на азиатско-американската общественост, която беше шокирана от поредицата стрелби в масажни салони, при които имаше и смъртни случаи.

"Той е добре. Наистина се усеща прелестно ", съобщи заместник-прессекретарят Карин Жан-Пиер пред публицисти във връзка препъването на Байдън. Тя изясни случая със мощния вятър, който, по думите ѝ, едвам не съборил и нея на стълбичката на самолета.

Ръководителят на пресслужбата на Белия дом Кейт Бедингфилд постна в Туитър известие, че президентът "просто се е спънал на стълбите " и не се е нуждаел от здравна помощ. Тя също съобщи, че Джо Байдън се усеща добре.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР