Американският президент Джо Байдън разкритикува коментарите на Доналд Тръмп за

...
Американският президент Джо Байдън разкритикува коментарите на Доналд Тръмп за
Коментари Харесай

Байдън: Коментарите на Тръмп за НАТО са опасни, а той говори сериозно

Американският президент Джо Байдън разкритикува мненията на Доналд Тръмп за НАТО.

Байдън назова " рискови " и " неамерикански " мненията на своя предходник, че не би защитил страни членки на НАТО от вероятно нахлуване от страна на Русия, в случай че не отделят задоволително средства за защита.

" Целият свят го чу и най-лошото е, че говореше съществено ", добави американският президент, представен от Асошиейтед прес.

Байдън сподели, че " когато Америка каже нещо, тези думи тежат ". " Той не схваща, че свещените задължения, с които сме обвързали, работят и в двете направления. Доналд Тръмп приема това като задължение ", разкритикува Байдън мненията на Тръмп.

На предизборна демонстрация в събота Тръмп съобщи, че е предизвестил неназован представител на непозната страна, че ще разреши на Русия да прави каквото си желае със страните членки на НАТО, които не отделят 2 % от брутния си вътрешен артикул за защита.

Тръмп би насърчил Русия да „ направи каквото си желае “ със страна от НАТО, в случай че не заплаща за защита

Американският президент прикани Камарата на представителите незабавно да утвърди законопроект, предусещащ разпределяне на 60 милиарда $ финансова помощ за Украйна. Той предизвести, че в случай че бъде отритнат, това ще е от " изгода само за Путин ".

" Ако подкрепите този законопроект, ще се изправите против Путин, а в случай че го отхвърлите това ще е от " изгода само за Путин ", сподели Байдън и добави: " Историята не прости ".

По-рано Сенатът одобри пакет от финансова помощ за Украйна, Израел и Тайван в размер на 95,3 милиарда $, след месеци на сложни договаряния и възходящи политически различия в Републиканската партия за ролята на Съединени американски щати на интернационалната сцена.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР