Американският президент Джо Байдън продължава да ръси щуротии по време

...
Американският президент Джо Байдън продължава да ръси щуротии по време
Коментари Харесай

Резил: Дедо Байдън забрави, че е бил вицепрезидент

Американският президент Джо Байдън продължава да ръси дивотии по време на обществените си изяви.

През уикенда 79-годишният държавен глава присъстваше на събитие, на което похвали брачната половинка си Джил Байдън, като съобщи: „ Изключително съм горделив от работата на Джил като първа дама. Тя стартира самодейностите си още с Мишел Обама, когато тя беше вицепрезидент “.

Изказването донесе доста насмешки на Байдън, като доста хора не можаха да схванат дали президентът засяга в ролята на някогашен вицепрезидент Мишел Обама или брачната половинка си Джил.

Джо Байдън е добре прочут с лапсусите си от години, само че от началото на съветската инвазия, те зачестиха. Още през февруари, по време на конференция, американският президент назова публицист на Fox News “глупак “, а по-късно в изявление пред Конгреса съобщи: „ Путин може да обсади Киев (столицата на Украйна), само че в никакъв случай няма да завоюва сърцата на иранския народ “.

В изявление пък президентът пък изрази неразбиране по какъв начин е допустимо „ Путин да нахлуе в Русия “, визирайки войната в Украйна. Докато беше на посещаване в Полша Байдън още веднъж не пропусна да се изяви, като назова град Мариул Метропол и добави, че Путин не може да остане на власт.

Does Biden think Michelle Obama was Vice President?

— Benny (@bennyjohnson)
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР