Американският президент Джо Байдън подписа указ, с който се забраняват

...
Американският президент Джо Байдън подписа указ, с който се забраняват
Коментари Харесай

САЩ с нови санкции срещу Русия, засегнати са и дъщерите на Путин

Американският президент Джо Байдън подписа декрет, с който се не разрешават новите вложения в Русия на американски жители без значение от тяхното местопребиваване, заяви Ройтерс.

Новите наказания са признати в отговор на " огромните военни закононарушения ", както ги дефинира Байдън, осъществени от съветските сили в Украйна.

Санкциите засягат съветската " Сбербанк ", която държи една трета от съветските банкови активи, и " Алфабанк ", четвъртата по величина финансова институция в Русия, споделиха американски публични представители. Енергийните преводи обаче са изключени от ограниченията.

Ограничения са наложени още на двете дъщери на съветския президент Владимир Путин, брачната половинка и дъщерята на съветския външен министър Сергей Лавров и на високопоставени членове на съветския съвет за сигурност.

В обсега на глобите влизат някогашният съветски президент и министър председател и непосредствен съдружник на Путин Дмитрий Медведев, актуалният министър председател Михаил Мишустин и министърът на правораздаването Константин Чуйченко.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР