Американският президент Джо Байдън настоя, че амбициозното му предложение за

...
Американският президент Джо Байдън настоя, че амбициозното му предложение за
Коментари Харесай

Байдън: Социалните разходи са ключови за избягване на упадък на САЩ

Американският президент Джо Байдън настоя, че амбициозното му предложение за обществени разноски е от основно значение за световната конкурентноспособност на Съединени американски щати, и съобщи, че тези, които се опълчват на неговите проекти, са " съучастници в крах на Америка ", съобщи Асошиейтед прес.

Байдън, чиито проекти са застрашени в Конгреса, направи посещаване в щата Мичиган, където разгласи, че желае да " уреди някои неща " по отношение на дневния му ред.

" Америка продължава да е най-голямата стопанска система в света, ние към момента имаме най-продуктивните служащи и най-новаторските мозъци в света, само че сме застрашени да загубим преимуществото си като страна ", сподели той.

Президентът в детайли показа своя проект, като посочи известни обособени елементи от него, в това число финансирането на ранното обучение на децата и вложенията за битка с климатичните промени. Той акцентира, че предлаганите от него трилиони долари за обществени разноски ще бъдат обезпечени от покачвания на налозите върху корпорациите и най-богатите американци, осведоми Българска телеграфна агенция.

Байдън въпреки всичко призна, че предвижданата сега сума от 3,5 трилиона $ в предлагания от него законопроект ще бъде понижена, само че настоя, че дружно с демократите в Конгреса работата ще бъде свършена.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР