Американският предприемач Мани Хошбин, занимаващ се с недвижими имоти, отчете

...
Американският предприемач Мани Хошбин, занимаващ се с недвижими имоти, отчете
Коментари Харесай

Колко струва поддръжката на супер кола Bugatti?

Американският бизнесмен Мани Хошбин, занимаващ се с недвижими парцели, регистрира големи оперативни разноски за супер автомобила Bugatti Veyron. Бизнесменът разгласява видео в YouTube с историята на разноските за поддръжка на подобен автомобил.

Хошбин има два екземпляра от модела Veyron, който за 10 години беше създаден с тираж от единствено 450 автомобила.
 Bugatti ще пусне
Bugatti ще пусне " налична " опция на суперколата Chiron

Остава шефовете на Volkswagen да дадат зелена светлина за нов автомобил

Първо, предприемачът отбелязва, че Bugatti предлага да се сменят всички механически течности всяка година. Процедурата, заради сложността на работата, коства 25 хиляди $. Общо автомобилът разполага с 16 изпускателни тапи, за достъп до които механиците би трябвало да смъкват задните крила, колелата и спирачни механизми.

На второ място, притежателят на Bugatti Veyron би трябвало да сменя гумите на всеки две години, нов комплект от които коства 38 хиляди $. И най-после, производителят на автомобила поръчва самите колела да бъдат заменени на цена от 50 000 $ на всеки 16 хиляди изминати километри. По този метод приблизително за две години притежателят на Bugatti Veyron би трябвало да заплати към 100 хиляди $.
 В Китай направиха електрическо Bugatti Chiron за Щатски долар 5000
В Китай направиха електрическо Bugatti Chiron за Щатски долар 5000  

Можете да карате такава кола, без да имате шофьорска брошура

Хошбин акцентира, че притежаването на наследника на модела Veyron, хиперколата Bugatti Chiron, е доста по-евтино. Например, комплект гуми за тази кола ще коства " единствено " 8 хиляди $.

Освен това предприемачът декларира, че счита да продаде един от вейроните, с цел да освободи място в гаража си за нещо по-екстравагантно. Той възнамерява да закупи Mercedes-AMG One, McLaren Speedtail, Ford GT и Koenigsegg Jesko.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР