Американският предприемач Илон Мъск обяви, че е готов да води

...
Американският предприемач Илон Мъск обяви, че е готов да води
Коментари Харесай

Мъск иска да води предизборния дебат между Байдън и Тръмп

Американският бизнесмен Илон Мъск разгласи, че е подготвен да води предизборния спор сред претендентите за президент на Съединени американски щати. Дебатът се чака да включва настоящия президент Джо Байдън, някогашния президент Доналд Тръмп и самостоятелния претендент Робърт Кенеди-младши.

" Разбира се “, написа Мъск в обществената мрежа Х, отговаряйки на въпроса на Кенеди дали желае да води събитието. По-рано Мъск акцентира, че самостоятелният претендент за президент на Съединени американски щати Робърт Кенеди-младши би трябвало да вземе присъединяване в предизборните диспути, предава Фокус.

Тръмп на собствен ред разгласи, че възнамерява да изиска допинг тест преди дебата с Байдън, защото се притеснява, че актуалният президент на Съединени американски щати може да бъде " напомпан със стимулиращи препарати “.

Съперниците за поста в Белия дом се договориха да проведат два кръга телевизионни диспути - през юни и септември. Изборите за държавен глава на Съединени американски щати са през ноември. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР